Toiminta ja toimihenkilöt

 

Yhdistystoiminta 

 

Yhdistyksen päivittäisistä asioista, jäsenasioista, taloudesta, tiedottamisesta, tapahtumista ja yhteistyökumppanuuksista huolehtii hallitus. Hallituksen jäsenistä puolet on erovuorossa vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa, johon yhdistyksen jäsenistö päättämään yhteisistä asioista. Jäsenistö koostuu varsinaisista jäsenistä (yksityishenkilöt sekä yritykset ja yhteisöt), kannatusjäsenistä (yksityishenkilöt sekä yritykset ja yhteisöt), mediajäsenistä sekä oppilaitosjäsenistä. Yhdistyksellä on myös yksi kunniajäsen. 

Yhdistyksen näkyvimmät toimintamuodot ovat mitä moninaisimmat workshopit sekä baristamaajoukkuetoiminta. Toimimme myös yhteistyössä Speciality Coffee Association of Europe (Finnish Chapter) ry:n kanssa. 

 

Maajoukkuetoiminta

 

Baristamaajoukkueeseen kootaan kahvialan ammattilaisia ja tosiharrastajia, joita yhdistää intohimo loistavaan kahviin ja ammattimaiseen kahvinvalmistamiseen, halu kehittyä omassa työssä ja nostaa Suomi kahvimaailmankartalle. Mukaan valitaan henkilöitä, jotka työskentelevät erikoiskahvialalla, ja jotka ovat jollain tavalla osoittaneet erityistä ammatillista osaamista ja intohimoa laadukkaan kahvin valmistamiseen. 

Tällä hetkellä joukkue ei harjoittele aktiiisesti, sillä Nordic Barista Cupin toiminta nykymuodossaan on laitetu tauolle, ja orgnaisaatio pohtii uusia kujeita pohjoismaisten baristojen aktivoimiseksi yhteiseen toimintaan.   

 

Yhdistyksemme toimihenkilöt ja hallitus 2016

 

Tehtävä Nimi
Hallituksen puheenjohtaja Mikko Virtaperko
Hallituksen jäsen ja varapuheenjohtajaRoman Kolpaktsi
Hallituksen jäsenKaroliina Mäkelä
Toiminnantarkastaja Mikael Donner 
Varatoiminnantarkastaja Kukka Kalin

 

Voit lähettää yhdistykselle sähköpostia osoitteeseen barista@baristat.fi 

Hallituksen tavoitat sähköpostitse osoitteista etunimi.sukunimi@baristat.fi