Liity jäseneksi

Jäsenyys: 

Suomen Baristayhdistyksen jäsenenä olet kotimaisen kahviskenen keskiössä ja kuulet ensimmäisenä alan uutiset ja uudet tuulet. Jäsenyys tuo mukanaan kontaktit alan aktiiveihin ja yrityksiin. Yritysjäsenemme saavat logolinkkinsä kotisivuillemme ja näkyvyyden facebook-profiilissamme. Järjestämme vuoden aikana useita workshopeja ja muita tapahtumia, ja jäsenistö on aina etusijalla paikkojen täyttyessä nopeasti. Myös osallistumismaksut ovat edullisempia yhdistyksen jäsenille. Baristamaajoukkuetoiminnan aktivoituessa uudelleen ulkomailla tapahtuvan toiminnan suuntaan myös sponsoritoiminta aktivoituu, ja tällöin tarjoamme myös jäsenhintaisia sponsoripaketteja kattavalla näkyvyydellä. 

 

Jäseneksi liittyminen: 

Liittyäksesi jäseneksi täytä tämän sivun alalaidassa oleva lomake. 

Liittymällä jäseneksi hyväksyt yhdistyksen säännöt.

Jäsenyys kattaa yhden kalenterivuoden. Jäsenmaksut laskutetaan kunkin vuoden tammikuussa ja uuden jäsenen kohdalla jäsenen liittyessä yhdistykseen. 

 

Jäsenedut:  

Jäsenedut ovat voimassa kaikille jäsenillemme seuraavasti: 

  • yritysjäsenen nimetylle yhteyshenkilölle (ei siis kaikille yritysjäsenen työntekijöille, ellei tapauskohtaisesti muuta päätetä)
  • henkilöjäsenille riippumatta siitä, maksaako työnantaja henkilöjäsenen jäsenmaksun 

 

Jäsenkategoriat ja maksut 2014: 

Varsinainen jäsen: oikeuskelpoinen yhteisö ja henkilö, joka toimii tai harrastaa kahvialalla tai on kiinnostunut alasta, ja joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Äänioikeus yhdistyksen kokouksessa. Yritys- ja yhteisökannatusjäsenen nimeämä edustaja on oikeutettu jäsenetuihin. Jäsenmaksu 2014 yrityksille ja yhteisöille on 300,00 € ja yksityishenkilöille 35,00 €.

Kannatusjäsen: oikeuskelpoinen yhteisö ja henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa sekä kuulua yhdistyksen tiedotustoiminnan piiriin, ja joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksessa. Yritys- ja yhteisökannatusjäsenen nimeämä edustaja on oikeutettu jäsenetuihin. Jäsenmaksu 2014 yrityksille ja yhteisöille on 300,00 € ja yksityishenkilöille 35,00 €. 

Mediajäsen: mediassa työskentelevä oikeustoimikelpoinen henkilö, joka haluaa kuulua yhdistyksen tiedotustoiminnan piiriin, ja joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksessa. Mediajäsen on oikeutettu jäsenetuihin. Jäsenmaksu 2014 on 0,00 €. 

Oppilaitosjäsen: HoReCa-alan koulutusta tarjoava oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa kuulua yhdistyksen tiedotustoiminnan piiriin, ja joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksessa. Oppilaitosjäsenen nimeämä edustaja on oikeutettu jäsenetuihin. Jäsenmaksu 2014 on 0,00 €.

 

Jäsentietolomake

*
*
*
*
*

Suomen Baristayhdistys ry kerää jäsentietolomakkeella tiedot jäsenrekisteriään varten.

Jäsenrekisteristä on tehty lain vaatima rekisteriseloste.

Palvelussa ei kerätä eikä tallenneta käyttäjistä arkaluonteisia tietoja.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.