Suklaafestivaalit

Maistuvat festarit Wanhassa Satamassa!

TAAS TUOKSUU SUKLAA! 

Suklaafestivaalit kokoaa 8.11.2014 Wanhaan Satamaan maan parhaat suklaabrändit, suklaan seuralaiset ja sen rakastajat. Seuralaisten joukkoon kuuluu ilman muuta myös hyvä kahvi!

Yhdistyksemme on suklaafestareilla valmistamassa erilaisia kahveja sekä kertomassa eri valmistusmenetelmistä ja opastamassa yleisöä kahvinvalmistuksen saloihin. Maistuvaa ja tuoksuvaa festaritunnelmaa on tarjolla klo 10-18 osastollamme Wanhan Sataman C-salissa. Erilaisia workshopeja ja näytöksiä osastollamme on luvassa noin tunnin välein. Muun festariohjelman voit kurkata täältä

Liput maksavat 13 € aikuisilta ja 8 € alle 18-vuotiailta ja alle 6-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Edullisempia ennakkolippuja voi lunastaa Tiketistä. SBY:n jäsenille on jaossa ilmaisia pääsylippuja 20 nopeimmalle (1 kpl / jäsen). Tilaa oma lippusi 1.10.2014 mennessä osoitteesta karoliina.makela@baristat.fi 

 

TÖIHIN MESSUOSASTOLLEMME?

Haluatko tulla messuille töihin valmistamaan erilaisia kahveja, kertomaan niistä asiakkaille ja vetämään workshopeja? Korvaus on 10 €/h, ja se maksetaan esim. Ukko.fi-palvelun kautta. Avausvuoro on klo 9-15 ja sulkemisvuoro klo 13-19. Töihin voi hakea baristana tai vastaavassa tehtävässä työskentelevä henkilö, jolla on riittävästi kokemusta erilaisista kahvinvalmistusmenetelmistä, ymmärrystä kahvista raaka-aineena sekä sujuva ulosanti yleisön edessä. Baristasertifikaatti lasketaan hakijan eduksi. Työstä saa halutessaan todistuksen. Paikkoja on yhteensä 4 kpl.

Haluatko tulla vapaaehtoiseksi osastollemme auttamaan esim. laitteiden täyttämisessä ja puhdistamisessa, asiakkaiden kanssa keskustelemisessa sekä mahdollisuuksien mukaan myös baristojen tauottamisessa? T'ämä on loistava tilaisuus ketätä työkokemusta ja saada oppia kokeneemmilta baristoilta! Vapaaehtoisten työaika sovitaan erikseen, ja se sijoittuu klo 10-18 välille. Vapaaehtoiseksi voi hakeutua kuka tahansa, ja työstä saa halutessaan todistuksen. Paikkoja yhteensä 2 kpl.  

Voit hakea tehtäviä täyttämällä sivun alaosassa olevan lomakkeen.

 

PROMOTOINTI SBY:N OSASTOLLA

Osastollamme on tarkoitus valmistaa jos vaikka minkälaisia kahveja, ja siihen tarvitaan tietysti laadukkaita kumppaneita. Yhdistyksen jäsenyritykset voivat halutessaan promotoida omia kahvituotteitaan toimittamalla osastolle omaa suodatin- tai espressopapukahviaan suodatin- tai espressomyllyn ja pahvimukien kera edulliseen jäsenhintaan 50 €. Muille hinta on 250 €. Kahvi+mylly+rollup-paikkoja on 3 kpl, ja ne myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Promootiokumppanit tullaan mainitsemaan ilmoittelussa logolinkein.   

Tämän lisäksi etsimme laitesponsoria, joka toimittaa ja asentaa osastolle ammattikäyttöön tarkoitetun tankkitoimisen espressokoneen ja/tai kuumavesiannostelijan. Nämä laiteyhteistyökumppanit saavat halutessaan oman kahvi+mylly+rollup-paikan veloituksetta, mikäli ovat yhdistyksen jäseniä. Muille hinta on 150 €. Laiteyhteistyökumppanit tullaan mainitsemaan ilmoittelussa logolinkein.    

Osastolla tullaan tarvitsemaan myös sifonia, aeropressiä+suodatinpaperia, V60 käsisuodatinta+suodatinpapereita sekä Chemexiä+suodatinpaperia. Jäsenyritys, joka toimittaa jonkin näistä, tullaan mainitsemaan ilmoittelussa yhteistyökumppanina.  

Promotoinnista, laitesponsoriudesta tai yhteistyökumppanuudesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen karoliina.makela (at) baristat.fi viimeistään 1.10.2014.

 

OMA MESSUOSASTO

Helsingin messut tarjoaa yritysjäsenillemme mahdollisuuden lunastaa oma toripaikka näytöslavan edestä hintaan 500 € + ALV 24%. Nämä osastot voi varata suoraan Wanhasta Satamasta tiia.heikkilä@wanhasatama.com Tiialta saa myös tarvittaessa lisätietoja. Festareilla on mahtava tilaisuus tuotemyyntiin!   

 

ILMOITTAUTUMINEN

Suklaafestareille avustamaan ja keräämään työkokemusta? Ilmoittaudu mukaan tästä.