Kansainvälinen kahvipäivä 1.10.2015

23.9.2015Juomme kahvia muun muassa koska hyvä kupillinen on nautinto, koska se herättää meidät aamulla ja virkistää pitkin päivää, koska sen ympärille on helppo kerääntyä, ja koska sen juominen on rituaali. Laadukas kahvi jos mikä on teemapäivän arvoinen! Juodaan kupillinen sen kunniaksi niin kotona, töissä kuin matkan varrellakin.

The International Coffee Organisation (ICO) on määritellyt lokakuun ensimmäisen päivän kansainväliseksi kahvipäiväksi (International Coffee Day). Silloin juhlistamme kaikenlaista hyvää kahvia, nautimme intohimosta, jonka ansiosta kahvimme on laadukasta, ja levitämme kahvin ilosanomaa kaikelle kansalle. 

Speciality Coffee Association of Europe:n (SCAE) pääkonttorilla Englannissa nautitaan parhaista parhaimmat kahvit teemapäivänä heti aamuyhdeksältä. Löydät ne sosiaalisesta mediasta hashtagilla #internationalcoffeeday. Voit kertoa omasta kahvihetkestäsi tai vaikka yrityksesi teemapäivän tempauksesta sosiaalisessa mediassa samalla hashtagilla tai kotimaisesti käyttäen tagia #kansainvälinenkahvipäivä. 

Suomen Baristayhdistys on SCAE:n jäsen.